torsdag 17. mars 2011

Vinduspuss så det suser....

Vinduspuss har liksom aldri vært helt min greie...! Har liksom ikke fått helt taket på det der med nal og sånt... Men det var helt til jeg oppdaget de fantastiske klutene som selges på Nille...!!!

De var bare helt geniale...! Du ser dem på bilde under her... Den gule skal man vri opp i litt lunket vann( ingen såpe) og den blå kluten skal man gå over og polere med... Det er ALT.

Pakkene med kluter koster 49 kr stk. Jeg anbefaler og kjøpe to pakker hvis man har tenkt og vaske noen vinduer i slengen... For det er viktig at den blå kluten er rimelig tørr... Jeg må virkelig si at det var en fryd og vaske vindu! Siden det var så enkelt og resultatet ble så bra... har alle mine vinduer nå fått seg en ordentlig puss:) Jippi!


Er så herlig med rene vinduer... Rommene føles så mye luftigere...!

Ellers så ønsker jeg mine nye følgere veldig velkommen! Og tusen takk for alle fine og koselige kommentarer fra dere der ute:) Det varmer mitt hjerte!

Ønsker dere en fin torsdagskveld!

Klem

7 kommentarer:

Anonym sa...

Disse har jeg ikke sett før. Hørtes veldig bra ut. Kikket på mine vinduer idag og registrerte at de trenger seg en runde, ja. Tenker de får en runde med nalen i morgen samtidig med husvasken, også skal jeg se etter disse på nille :).

Må du også ha en deilig torsdagskveld. Klem :)

-Ultima-Thule- sa...

Så flittig du har vært!! Kjekt med tips om geniale kluter, har to lignende som jeg har kjøpt på Rema. Vindusvask sprayen er det slutt på her i huset ;0) Takk for at du tittet innom hos meg, bestandig kjekt med nye bekjentskaper :0) Kos deg så masse i helgen!! *Klem*
-Kamilla-

Elisabeth sa...

Hei hei, skjønne deg!

Hadde tenkt å ringe i kveld, men ble sittende med utforming av bloggen. Du for et styr!!!!!! Jaja, vi får se hvordan det går etterhvert! Jeg gidder ihvertfall ikke å jobbe noe mer på den nå!

Ellers var vi i kirken i dag, jeg hadde barnekirken. Jonatan hav vært i to bursdager og jeg var med Frieda hos mor. Så ikke at du hadde ringt før senere! Hadde hatt veldig lyst til å ta en tur, men i dag gikk det bare ikke. Tusen takk for tiltak!

Vi må få til et treff snart! God klem fra meg. Ha en fin uke.

Anemone sa...

Hei hei!
Ser GreenGate krusene er kommet på plass :) Veldig lurt å mikse GreenGate med andre og mer nøytrale serviser. Jeg bruker noe GreenGate noe hvitt og noe lyseblått. Miks og match! Alt etter anledning, årstid og humør :)
Lure kluter... Kansjke jeg må kjøpe meg sånne....
Ps, har du sett den nye Maileg kaninen i buksedress og epadrilles sko? Du som ville ha en kanin til... Den er fantastisk kul!
Ha en fin uke i vente!
Vi sees!

-Mia- sa...

Høres bra ut, enkel vindusvask er viktig, for det er vel det kjedeligste jeg kan gjøre.. :-) Ha en super uke!! Klem

Maria M Marøy miaen@online.no sa...

Takk for kommentar på min blogg! Disse klutene var geniale. Nesten lei meg at jeg ikke har flere vinduer jeg kan ta.. Nå skinner alt her.. ;)

Mamsens hus sa...

Disse klutene hørtes veldig bra ut, tror jeg skal prøve dem.
Ha en fin kveld. :)