søndag 1. april 2012

Påskekos.....

Påske for oss er GULT.., ha besøk.., gå i besøk.., masse snop..., gå tur..., ski tur... og sist men ikke minst den årlige påske-egg jakten på "Øyne"...:)

Gårsdagen var en koselig dag med masse besøk...:) Her er det mine foreldre og mine svigerforeldre som var innom på en liten bolle lunsj...:)

Senere på dagen hadde vi besøk av to koselige familier... Foreldre til to gutter i klassen til vår mellomstesønn... Været var helt topp med solskinn og det hele...! Så ungene kunne gå ut og inn akkurat som de ville:) Innimellom hadde de litt tid til spising og lørdagskos:)


Denne skjønne påskeharen har gode Sondregutten vår laget på skolen...
Måtte snike med litt bilder fra stuen også...:) Fikk penger av mine svigerforeldre til og kjøpe lampe... Fant denne fine lampen til halv pris!

Ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE!


Klem2 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Så koselig med påskelunsj da. Vi hadde tradisjon på det da jeg var lita og det var hjemmepåske. Nydelig påskelunsj på påskeaften.

Ønsker deg en flott påske.
Klem fra Tonje Merethe

Christine sa...

1000 takk for oss, og for kjempe koselig besøk!! Ungane lurte på i dag om ikkje me kunne ta ein tur ner att :) Me må snakkast snart att, kanskje me strikketøy i ei snøfonn mens guttane står på ski... ;)

Kos deko masse i dagane so kjem!

Klem frå Christine