torsdag 14. april 2011

Litt snikende påskestemning.....

Litt og litt gult har sneket seg inn i stua vår den siste uken.... Nesten sånn uten og være helt klar over det:)
De gule innslagene vises helst i form av blomster....! Tror ikke jeg har tenkt og ta frem så mye påskepynt i år... Det skal liksom vekk igjen også.... Men det er typisk meg og si det... Også blir det litt likevel:) Har brukt de store flotte te- koppene mine fra Indiska til blomsterpotter denne gangen.... I dag var jeg med min eldste sønn på påskeverksted på skolen.... Han har hele uken gått og sagt at " mamma du må bli frisk til torsdag for da er det påskeverksted".... Selv om jeg ikke helt har kommet meg til hektene enda... var det omtrent ingenting som kunne stoppet meg fra de bedene dådyrøynene der:) Og masse fint ble laget...! De to minste kom hjem med hver sin pose fra barnehagen med fin påskepynt som de selv hadde laget.... Det er noe av det mest koselige jeg vet... Når barna kommer hjem med tindrende øyner... Så stolt over hva de selv har gjort... " Mamma denne er til deg" .... Viser litt bilder fra barnas produksjon en annen dag....

Må bare få si at jeg eeeeelsker VÅREN!
Ønsker dere en flott kveld!


Klem

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig koppen var! Kjekt med litt gult til påske :). Her er det ikke noe gult, men i morgen drar vi til vogna, og da skal jeg kjøpe med liljer :)

To Ju Mama sa...

Takk for titten og hilsen hos meg;)
Så kjekt å kunne ta frem litt påskepynt,Ligger meg som følger=) Klem Henriette

Christine sa...

E godt med vår, og håpe formen din kjem seg litt for kvar dag. Lungebetennelse kan sitta i, so ta da m ro :)

Her har påskekyllinga og påskepynt i allslags knæsje farga fått komma fram. Kjekt å pynta litt med ting so ungane har laga :)

Ønske deko ei toppers helg!!

Klemma frå Christine