søndag 8. mai 2011

En superkoselig helg hos min kusine....

Her sitter vi på toget fredags ettermiddag og gleder oss til helgen:) Egentlig skulle jeg få en helg helt for meg selv...!!! Litt kompensasjon for at min kjære mann reiser litt med jobben i året... Men mammas bløte hjerte klarte ikke si nei da eldstemann ba så pent om og få være med...<3 Så da dro vi da... Jeg, min kjære mor og lille (store) Marius...Turen gikk til min kjære kusine og hennes skjønne familie som bor i Drammens området...!

Her sitter mor selv og nyyyyyter togturen:)

Da vi kom fram sent fredagskveld... Kom Mette min kusine og hentet oss! Hjemme hadde hennes to flotte døtre disket opp med deilig mat til oss:) Spesielt takk til deg Benedikte <3

Det erså utrolig koselig og komme til dem... Vi føler oss alltid så velkommen! Og Marius storkoste seg:)

De har det så koselig i huset hvor de bor... At jeg som blogger jeg er... var ikke sen med og dra opp kameraet!

Her er en liten titt inn på kjøkkenet....

Har så lyst til og beise mitt eikekjøkken etter at jeg såg dette.... ( beiset eik)...Her var alle mann i arbeid! Eldste mann var også med og tilberedte deilig middag til oss en av dagene! En sammensveiset, flink familie...

Litt fra den utrolig koselige stuen.....

Beina er kommet opp i stolen... Da koser mormor seg:)

Da jeg kom hjem brukte jeg 2 dager på og snu og vende på ting her hjemme... he he! Da var jeg nemmelig full av inspirasjon!

De fine hekledukene på bordet har min kusine laget.... Hun er nemmelig superflink med hendene sine... Hun hekler, strikker og syr...! Jeg har sagt til henne at hun skulle hatt en blogg hun også:)

Her er det minste jenta Gabrielle ( med det lange håret) som skulle opptre med koret sitt søndagen før vi dro... Du var så flink atte!!! Og veldig kjekt at vi fikk være med og høre på!

Mat, mat ,mat...! Deeeeilig! Her koser vi oss på terassen... Været var alldeles nyyyydelig den helgen!

Også så mye gode kaker og desserter...! Mmmmm! Vi ble alldeles bortskjemt den helgen:)Benedikte var super god på Cupcakes med smørkrem i all slags fine farger....

Kjempe gode var de!

Tusen Takk for en fantastisk koselig helg alle sammen!

Håper vi treffes snart igen!

Klem
1 kommentar:

Elisabeth sa...

Hei hei!

Ser ut som om dere har hatt en fantastisk helg! Så deilig å komme seg bort litt! Og jeg fikk malt trappen siden BA og co dro med dine andre! Supert! De koste seg sånn.

Håper vi snakkes på torsdag. Klem.