mandag 29. august 2011

VINNEREN av min giveaway er.......

Da er trekningen av min lille giveaway gjort på ærlig og rederlig vis....! En aldri så liten alvorstund preget hjemmet vårt akkurat da...:) Først ble riktig anatall lodd per person laget og brettet sirlig sammen...:) Også fikk min kjære mann æren av og trekke et lodd... Selvsagt med øynene lukket og skålen høyt hevet!
Og den heldige vinner var.... Mette fra den herlige bloggen" Mettes hus og hjem"... GRATULERER!!! Send meg din adresse så kommer det snart en gave i postkassen din:)

I dag er det mandag og en ny uke med nye muligheter tar til...! Vi har hatt en fantastisk koselig helg...! akkurat slik vi liker den best:) Masse besøk av store og små... Barnas venner som kommer og går... Litt hjemmebakt har det blitt... Og masse kos og herlig latter fra barn som koser seg:)

Her er min siste NY invistering i kopper og kar... Falt helt for dette serviset fra Skeidar... Har middagstallerkener også...
Kjøpte noe i blått og resten i brunt...Ellers må jeg få takke dere alle for innsatsen på min giveaway...! Og ønsker NYE følgere hjertlig velkommen!


Klem og god god mandag!

2 kommentarer:

GITTE sa...

Gratulerer til heldig vinner!
Kjempefint servise du har kjøpt deg:)
Klem Gitte

LykkeLise sa...

Så fin blogg du har::)

Gratulerer til den heldige vinneren:)

Ønsker deg en super helg!

Klem Lise