mandag 18. oktober 2010

Bursdagsbesøk i " mormor`s hus"

Her forleden dag var vi hele familien samlet for å feire mine 2 tvillingbrødre- og min fars bursdag... Min kjære mor hadde disket opp med en herlig viltgryte med elgekjøtt... Mmmm! Til dessert var det iskake!
Min mor har fra sitt hjem alltid vært vant til at familien samles i store og små anledninger... Det samme gjelder min far...! Så i vårt hjem har vi feiret alt som kan feires... Og samlet både stort og smått! Noe som var veldig kjekt og som jeg har dratt med meg videre til mitt hjem... Ungene mine elsker når familiene kommer sammen og det er god mat og noe som kan feires: )

For de som ikke vet det er jeg begavet med fire yngre brødre...! Og nå var det atpådalten som ble til 2 som skulle feires! Så derfor ingen atpådalt på meg... He he... Neida! Vi er så heldige som fikk to kjekke småbrødre tilslutt...!

Her ser dere litt av spisebordet til mine foreldre....

Denne gamle kaffekannen fant jeg gjemt inne i et skap til min mor... Jeg fant den frem og sa at den må hun bruke... Det er jo en drøm av en kaffekanne...! Og som eneste jente i huset har jeg lagt inn et sterkt ønske om at den engang blir min... Hi hi! Kaffien ble servert i den fine sølvkannen... til deilig marsipankake og kringle... Perfekt!

Takk for en koselig feiring!

Ønsker dere alle en strålende mandagskveld! Kanskje med bonderomantikk på skjermen...?

Klem fra Siv Toril

1 kommentar:

Gammel stil sa...

Så koselig:) Fine bilder:)

Klem:)