søndag 24. oktober 2010

SØNDAG....

Først av alt må jeg bare få TAKKE dere for koselige hilsener og for at dere gidder å titte innom bloggen min! Det setter jeg umåtelig stor pris på!!


I dag har det vært en fantastisk flott SØNDAG.... for hele familien...! Dagen startet med en økt på søndagskolen... Veldig kjekt! Kom flere nye barn i dag...: ) Alle tre traff gode venner og koste seg mens vi voksne kunne slå av en prat over en kopp kaffi!
Mine skjønne svigerforeldre hadde så innvitert både oss og søsteren med familie på deilig middag ( koldtbord) på HOTELL... Helt fantastisk for mor og av og til komme til duk og dekket bord: ) Og det beste av alt er og slippe rydding og oppvask...! Hotellet ligger til i flotte landlige omgivelser... Og med sol og ponniriding rett utenfor var det bare helt perfekt! Vi spiste og vi spiste til vi nesten trillet hjem av oss selv... he he! Ungene storkoste seg med å gå og forsyne seg selv... Mest overrasket var de over å få lov til å bare spise pålegg uten skive...: ) Maten var helt nyyydelig... Mmmm!

Så da er vi vel klar til å møte en ny uke... Men må jammen si at helgene går fort: )
Ønsker alle en fin siste uke i oktober!
Klem fra Siv Toril

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Herlige bilder og kjekk lesing! Er så glad for at DU er venninnen min! Jeg er kjempeglad i deg!

God uke og god klem fra Lisemor!

Siv Toril sa...

Tusen takk for fine ord! Det varmet mitt hjerte! Er glad i deg også vennen! Klem