onsdag 27. oktober 2010

I storm og regn....

I dag danser trærne og regnet øser ned...! Da er det jammen godt og være inne...

Vi merker høsten på flere måter kan man si... Flere av oss er litt små tett i nesa og kjenner at det kribler nedi halsen... I dag var det mellomstemann som måtte få seg en hjemmedag... Etter å ha hostet seg gjennom hele natten stakkars...!

Ellers så har trampolinen og hagemøblene funnet veien inn i kjelleren for vinteren... Og godt er det når disse høststormene har ankommet vestlandet: )

Til helgen skal klokken stilles sies det... Er det frem eller er det tilbake...hmm! Dette er en diskusjon meg og min mann har hatt en del ganger... hi hi! Helt til et klokt menneske kunne fortelle meg en god huskeregel...: ) Den var slik at når man setter hagemøblene inn for høsten stiller man klokka tilbake mot sommer... Og når man setter hagemøblene ut på våren stiller man klokken frem mot sommer....

Her i dene gamle "dynamitt" kassen har jeg nå samlet mine blader av ulike slag....

Ønsker dere alle en fin høstkveld!

Klem fra Siv Toril

2 kommentarer:

Min stil sa...

He he, ja det er nok noe i den huskeregelen. Det jeg hørte var at man alltid skulle stille klokka mot sommeren, altså på våren var det fram mot sommeren og på høsten tilbake mot sommeren :)
:) Susanne

Alven sa...

Hei :-)

Takk for koselig hilsen :-) Og takk for den smarte huskeregelen :-) Da skal klokken altså stilles en time tilbake natt til søndag om jeg har forstått det rett :-)

Ønsker deg en flott helg :-)